Appel Farm 2011
Lieve allemaal,
Blijkbaar was drie keer nog geen scheepsrecht... want volgende week vrijdag vertrek ik voor mijn vierde zomer op Appel Farm! Gisteren is mijn mooie nieuwe visum binnengekomen, altijd toch weer een opluchting

Het belangrijkste nieuws:dit jaar ga ik geen pianoles geven maar Yoga & Meditatie. Ik ben op dit moment bezig met alle lesplanningen, visualizatie oefeningen en 'yoga pretzels' voor kinderen. Zo geweldig om te doen! Het wordt een nieuwe richting die nog niet eerder op camp is gedaan, dus ik heb veel vrijheid gekregen. Ik skype regelmatigmet camp director Cori over alle ideeën en mogelijkheden. We denken aan ochtend- en avond lessen, workshops en een volledige Yoga Minor. Hopelijk kunnen we die afsluiten met een mooi optreden op muziek in performance week!
Mijn vlucht vertrekt vrijdag 27 mei om 17.45 (KL 643)

Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat! Ik ga aan de laatste voorbereidingen (en studie loodjes...) Het volgende bericht komt weer vanuit de VS! Tot dan!
Liefs Loes
Dan moeten we je weer missen lieve Loezie, maar het gaat vast fantastisch worden! Denk goed om jezelf en je energie, en heel veel plezier! (ook met Eli natuurlijk!)
Liefs en Kus!
Nienie
Hoi Loes,
Leuk dat je dit jaar weer gaat! Yoga & meditatie, dat is wel in lijn met je M&C essay haha. Veel plezier alvast en goede reis!
Ha Loes!
Wat heerlijk voor je dat je weer gaat!
Ik heb met mezelf afgesproken dat ik dit jaar ten minste 1 pianoles ga nemen. Dat ik nog niet perse een piano hoef te kopen, maar ten minste wel 1 les....! :-)
Het lijkt me zo waanzinnig om het te kunnen!
Als je terugkomt zou ik heel graag in ieder geval die ene les bij jou nemen ;-) dus je bent nog niet van de pianolessen af! :-)
Ik wens je heel veel plezier, geniet en maak er een hele mooie tijd van!
Eveline
Hee Loes,
superleuk dat je weer gaat, en dan nog wel voor Yoga :)
heel veel plezier, en hou ons op de hoogte :p
liefs, Miriam
"Always in motion is the future."
Veel plezier gewenst.
Bruno
Hallo Veel plezier,
Denk aan je,
xxxxsje
Hoi lieve Loes,
Vanuit Peru lezen we mee, leuk weer van je te horen! Veel succes met de vertrekvoorbereidingen en we zijn benieuwd! Binnenkort sturen we ook wel een update.
Veel liefs!
F&M
Hee AppeLoes,
Heerlijk, we mogen en we kunnen weer!
Veel plezier en een fijne tijd (vooral met Eli),
liefs, Shirley
Heb veel plezier!
Heel veel plezier weer lieve loes daar,
Ik zal je verhalen lezen!
liefs, kiki