1...3...5...7... South is totally better than heaven!
'As cold water is to a thirsty soul, so is good news from a far country.'
- Proverbs 25:25
Lieve allemaal,
Hoe is het in Nederland? Ik hoor heel soms iets over het WK maar het leeft hier nog altijd weinig, haha. Ik heb bij Barnes & Nobles een toepasselijk boek gevonden: the art of the handwritten note. Geweldig natuurlijk, alles over brieven schrijven en vol met quotes (zoals die boven aan dit bericht)! Ik wilde dit jaar meer doen dan de vorige jaren, en tot nu toe gaat dat goed.
Oja, voor het geval ik het nog niet verteld had... DE CAMPERS ZIJN ER!!!!!!
Dit is alleen een korte update, maar tot nu toe gaat alles echt goed in South. Op de eerste dag hebben ze al cheers bedacht (zoals 'South rocks tonight' en '1 3 5 7 South is totally better than heaven') en er zijn geen serieuze problemen. Ik vind het heerlijk om de brieven rond te brengen en met de kinderen te kletsen tijdens free time. Tegelijkertijd is het ook zo vreemd om geen bunk te hebben! Ik moet de kinderen echt uit handen geven en de counselors aansturen in plaats van alles zelf te willen doen. En dat kunnen ze trouwens fantastisch. Caitlin doet met denken aan Linde (voor de insiders) en Amanda is een schatje met bloemen in haar haren. Steph & Nia zijn allebei erg lief en enthousiast en kunnen heel goed knutselen. Allemaal trouwens - er is al heel wat geknipt en geplakt de afgelopen week... MOOOI!! Ik heb veel foto's gemaakt, ik wil dit jaar een handboek voor counselors ontwerpen op het thema/transitions/procedures vlak. Laat er nog wel meer over weten, maar de camp directors zijn erg enthousiast. Steve & Stuart zijn ook goed bezig. Sommige mensen waren ook overweldigd door staff week denk ik, alleen maar (echt!! 24/7) meetings en zoveel informatie... maar zodra de kids er waren volledige metamorfose, supergoed, enthousiast en betrokken. Bunk 15 is inderdaad hyper maar er zijn dit jaar maar 6 jongens dus we moeten het toch in de hand kunnen houden - zou je zeggen. Ik ben trots dat het goed gaat maar tegelijkertijd moeten we ook realistisch blijven - dit is pas dag 2 haha.
Piano is ook begonnen inmiddels - beetje chaotisch, ik denk zoals altijd meer aan bunk life dan aan music maar mijn doelen voor dit jaar zijn onder andere:
- een goeie beginners groepsles
- bladmuziek voor camp (Woody heeft al mijn suggesties besteld, YEAH)
- een 'echte' solo in een staff concert (kortom, ik moet toch weer eens een keer een nieuw stuk instuderen, haha)
We hebben meer kinderen dan piano's PFFF. Maar goed, wel een leuke pentatonische black keys les gehad vanmorgen met 9 campers tegelijk, haha. Het was gezellig en ze konden aan het einde allemaal hetzelfde liedje spelen. Mission accomplished
Morgen is de eerste vrije dag voor Staff B (ik ben A, dus nog wachten tot zondag); ze hebben dit jaar de counselors in tweeen gedeeld. Kortom, de helft is er morgen ineens niet!! Dat zal echt vreemd zijn.
Okee, verder met alle ideeen hier. Ik ga 's ochtends yoga geven (Sam, head of dance doet het ook sommige dagen, ik ga morgen of overmorgen beginnen) en verder heb ik me opgegeven voor zoveel mogelijk workshops (haken, borduren etc). Ik wilde verschillende dingen doen dit jaar!
Hoop dat alles goed gaat met jullie... vakantie bijna begonnen?
Tot schrijfs!! En bedankt voor de mooie lieve post en reacties - dat geeft me de extra energie voor de gekte hier haha

Veel liefs xxxx
Loes
Hee Loes, wat leuk om weer van je te horen, ik ben blij dat het allemaal goed gaat. Heel veel plezier en liefs, Yvonne
Hallo Loes, ik lees je verhalen met veel aandacht. Maar nu ga ik zelf op vakantie. Zo af en toe heb ik daar in Zweden de beschikking over Internet. Dan kan ik daar een verhaal over jou in Amerika lezen. Spannend! Veel plezier nog daar! groeten, Wander
wat klinkt het weer top allemaal! Kan je met het adres mailen, dan kan ik misschien (tussen alle lijstjes en stress door ;-)) iets naar je sturen...
xx
Hoi Loes, klinkt weer leuk! Super ook dat iedereen enthousiast is over je doelen en initiatieven. Sla je de tips mbt haken en borduren voor me op :)))
Liefs, nadia
YEAH! gaat lekkerrrr Loezie ;)
Ha Loes, iki lees je verhalen met heel veel plezier, leef met je mee en kan me zo voorstellen dat je geniet!
veel groeten van Francis
LOESLOES! Ik wil ook gaarne je adres :)
Wat goed van al die doelen zeg, ben benieuwd welk nieuw stuk je gaat studeren! X
Hi lieverd, geweldig om te lezen, hoe je door al die chaos toch de vrede en rust bewaard en het zelfs omvormt in mooie nieuwe creatieve initiatieven! geweldig!!!!
heerlijk om je zo zien te genieten, ik hoop zo dat het een nieuwe input geeft!! binnenkort hoop ik eens tijd te maken om je een mooie brief te sturen!!
trouwens, ik geniet zo ontzettend van Captivating, wat ontzettend mooi is het! dank je wel voor dat prachtcadeau!
xxxxxxxxxxxxxxx Nienie
Hey Loez,
ik word al haast moe bij het visualiseren hoe het daar bij je gaat. Volgens mij is het, naast dat het heel gaaf is, ook waanzinnig pittig, 24/7, en daarbij de hitte. Denk aan jezelf ;-) Hier is het ook erg warm. Heerlijk geklusd vandaag in het huis van mijn nieuwe liefde :-)
Nou Howdee... (ofzoiets??)
Veel plezier,